Graphite

Сучасний світ змінюється так швидко і неочікувано, що передбачити тенденції дизайну майбутнього просто неможливо. Єдине, що залишається незмінним – це фундаментальні принципи проектування, які перетворюють будь-який простір у місце, в якому хочеться проводити весь свій час. Саме тому, під час розробки даного дизайн-проекту, команда Bezmirno керувалася трьома основними засадами архітектурного формоутворення, серед яких: функціональність, ергономічність та естетичність.

ЛокаціяКиїв, УкраїнаПлоща146 м²Yearв процесі

У сучасних апартаментах розмістились господарська спальня з гардеробною, дві дитячі спальні кімнати, простора кухня-студія, невеликий кабінет, два санвузли і окрема гардеробна кімната, яка спроектована у якості прихованого технічного блоку при вході у квартиру.

Головною особливістю цього проекту є те, що, незважаючи на розділення на окремі багатофункціональні зони, команда Bezmirno зберегла відчуття вільного пересування, завдяки відсутності зайвих перегородок.

Кухня-студія виступила головним простором оселі. Стіни, опоряджені шпонованими панелями та натуральним сланцем, кухонний острів зі столом на 8 осіб, величезний світлий м’який диван з кушеткою та велика кількість природного освітлення – трансформували звичайний подвійний простір в естетичне, функціональне та комфортне місце, яке залишатиметься сучасним навіть через десятки років.

Дизайн даного приміщення, візуально розділеного білими пілонами, був спрямований на створення справжньої домашньої атмосфери, яка буде доповнювати спокійні вечори у колі найрідніших. А невеликий кабінет, в якому розташовувалося робоче місце та полиці для зберігання документів, був спроектований для того, щоб між роботою та відпочинком все ж таки існували чіткі кордони.

Dark wood graphite interior design, living room Dark wood graphite interior design, living room hidden little work place

Дизайн господарської спальні, стіни якої оздоблені шпонованими панелями великого формату та пофарбовані у темний сірий колір – став втіленням елегантної краси.

А присутність власної гардеробної кімнати з одного боку та санвузла з іншого – надали кімнаті можливість виступати у якості окремої зони.

За проектом, дизайн дитячих кімнат був виконаний в однаковій стилістиці, з деякими відмінностями згідно планування. Так, у першій спальні, стіни якої були пофарбовані у світлий колір та подекуди оздоблені шпонованими панелями і дизайнерськими акцентами, у вигляді пташок, робоче місце розмістилось навпроти ліжка, виступаючи єдиним масивом разом із шафами.

В той час як в іншій кімнаті, стіни якої були оздоблені м’якими сірими та шпонованими фрезерованими панелями, приміщення було візуально розділено на дві окремі зони: місце для сну та роботи. Завдяки перегородці, у вигляді нішевого місця для відпочинку, ми досягли максимальної функціональності простору та створили необхідний для дітей психологічний баланс між навчанням та дозвіллям.

В результаті, насичена кольорова палітра, різноманітність близьких до природи матеріалів, велика кількість денного освітлення та багатофункціональність усіх зон – надали квартирі атмосферу сталого спокою та елегантної краси, яка завжди виступатиме поза межами часу і даруватиме справжній домашній затишок.

Privacy Preference Center