Papierowe niebo

Biuro “Papierowe niebo” inspiruje do pracy. Jest zaprojektowane dla twórców przekraczających granice standardowych rozwiązań (projektantów, architektów, konstruktorów), dla tych, kto lubi dziwić, zachwycać, ceni funkcjonalność i ma smak do życia.
Projekt biura o powierzchni 136 m2 jest przemyślany do najmniejszych szczegółów. Układ stref funkcjonalnych przewiduje wszystkie niezbędne pomieszczenia podzielone na trzy części (wejście i recepcja, główna strefa robocza i sala konferencyjna, część gospodarcza).
Główne cechy tego projektu architektonicznego to elegancki design, minimum elementów dekoracyjnych i mebli, przestronność i maksymalna funkcjonalność dopełniona wyjątkowymi szczegółami. Gra kształtów i trójwymiarowość powierzchni jest stwarzana przez niestandardowe połączenie materiałów, koloru i światła.
Lampy to nie tylko źródła światła, ale też część integralna wnętrza odkrywająca jego potencjał. Harmonia bieli i beżu powierzchni wykonanych z kruszywa marmurowego, naturalnego drewna, metalu, szkła i papieru wizualnie rozszerza przestrzeń i jednocześnie ma znaczenie praktyczne.
Papierowe niebo jest symbolem istotności informacji przechowanej na papierze, wiecznej, niezależnej od okoliczności, czasu, technologii. Papier potrafi chronić najcenniejsze dane i przekazywać je przez tysiąclecia.
Aby wypocząć na roboczym miejscu wystarczy po prostu spojrzeć na sufit, który natychmiast przenosi w świat interesujących kształtów, gdzie po każdym spojrzeniu odnajdziesz coś nowego. Sala konferencyjna o segmentowanych ścianach jest uzupełnieniem funkcjonalnym przestrzeni – to pokój, w którym zrealizowano najśmielsze pomysły architektoniczne. Recepcja biura jest prosta, lakoniczna i praktyczna. Żywy kącik jest małą oazą, dodaje świeżości całemu pomieszczeniu i czyni przestrzeń wręcz niebanalną.
Ergonomia, bezpieczność, dźwiękoszczelność, system klimatyzacji i wentylacji są zaprojektowane według najnowszych standardów i zapewniają optymalny mikroklimat.
Praca w tak komfortowym biurze to czysta przyjemność, chce się tu pracować i łatwo osiągać nowe cele.

LokalizacjaKijów, UkrainaPowierzchnia136 m²Stanw budowie

Privacy Preference Center