Następny poziom

Dwupoziomowe mieszkanie o powierzchni całkowitej 152 m2, w którym panuje komfort i spokój. Przestrzeń podzielono na dwie strefy funkcjonalne – wspólną i prywatną – znajdujące się na różnych poziomach. Na pierwszym poziomie jest wspólna strefa – zaczyna się od korytarza, który łączy się z salonem, jadalnią i kuchnią. Kuchnia jest miejscem nie tylko do komfortowego przyrządzania potraw, ale też do wspólnego spędzania czasu przy stole z rodziną. Spokojne połączenie kolorów jest indywidualnie dopasowane do każdego pomieszczenia. Dzięki temu są jednocześnie podobne i odmienne. Naturalne materiały wysokiej jakości wykorzystane w wykończeniu oraz integrowana żywa ściana z roślin są ważną częścią wnętrza pierwszego poziomu. Drewniane meble w połączeniu z szarą, białą, niebieską i zieloną barwą stwarzają aurę ciepła i lekkości.
Szklane poręcze prowadzące na drugi poziom mają zarówno funkcjonalne, jak i dekoracyjne znaczenie. Tworzą efekt zawieszonych w powietrzu schodów. Na drugim poziomie znajduje się strefa prywatna zawierająca pokój dziecięcy dla dwojga dzieci, gabinet, sypialnię, garderobę i łazienkę. Pokój dziecięcy zasługuje na osobną uwagę – pomieszczenie jest podzielone na 3 strefy (do rozrywki, pracy i wypoczynku), są wystarczająco przestronne, by dzieci mogły przebywać razem albo osobno, każdy może zająć się ulubioną sprawą nie przeszkadzając innemu. Sypialnia gospodarzy jest przestronna, wygodna i elegancka, ma wyjście do garderoby.
Niewątpliwą zaletą tego mieszkania jest praktyczność wybranych kolorów i funkcjonalność powierzchni, co istotnie ułatwia codzienne czynności. Cały projekt wnętrza jest stworzony z myślą o osiągnięciu największego komfortu w zacisznej przestrzeni i ciepłych klimatach.

LokalizacjaKijów, UkrainaPowierzchnia152 m²Stan2017

Privacy Preference Center